Kihlveokontori ennustuskordajate põhjal jääb partei liidriks Savisaar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson ja Edgar Savisaar.
Kadri Simson ja Edgar Savisaar. Foto: Postimees / Õhtuleht / Scanpix / Photoshop

Eesti suurima kihlveokontori Triobeti ennustuskoefitsientide järgi Keskerakonnas võimuvahetust ei toimu ning Edgar Savisaar jätkab suure tõenäosusega ka peale Keskerakonna XV kongressi erakonna esimehena.

Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejev kinnitas, et Keskerakonna esimehe valimine on ennustusportaali klientide hulgas kuum teema. «Edgar Savisaare tagasivalimist ei väärata suure tõenäosusega miski – selles ollakse üsna veendunud. Kadri Simsoni kasuks tehtud ennustused räägivad seda keelt, et temast Keskerakonna esimeest ka sel korral ei saa,» rääkis Ulejev.

«Juhul, kui Kadri Simson peaks siiski õnnestuma ja temast saab Keskerakonna esimees, tooks see raha tagasi viiekordselt. Näiteks panustades 5 eurot, saaks tagasi 25 eurot,» täpsustas Ulejev.

Pühapäevase seisuga on Triobeti koefitsiendid vastavalt Edgar Savisaar 1.10 ja Kadri Simson 5.00.

Triobet pakub spordiennustust, mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge ja online-pokkerit. Firma kuulub 50-aastase ajalooga Rootsi ettevõttele Betsson AB. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles