Kadunud Kristjanit otsivad ka vabatahtlikud, kopter, paat ja ATV

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infot kadunud Kristjani kohta oodatakse hädaabinumbril 112.
Infot kadunud Kristjani kohta oodatakse hädaabinumbril 112. Foto: Erakogu

Politsei kaasas reede õhtust alates kadunud olnud Kristjani otsingutesse täna ka vabatahtlikud.

22-aastane Kristjan lahkus oma elukohast Rakkes 30. oktoobri õhtul ja pole tänaseni tagasi tulnud. Politsei on Kristjani otsingutega aktiivselt tegelenud noormehe kadumise hetkest alates. Täna keskpäeval on otsingud käimas Rakke vallas Kamariku karjääri ümbruses. 

Täna on otsingutesse kaasatud ka vabatahtlikud. Samuti otsivad Kristjanit kopter ja piirivalve paat, millega kontrollitakse karjääris olevaid järvesid. Samuti on otsingutele kaasatud Päästeameti lisaressurss, sealhulgas ATV, millega kontrollitakse maastikku.

Kristjani mobiiltelefon on välja lülitatud, seega pole positsioneerimise kaudu tema arvatavat asukohta tuvastada õnnestunud. Samuti pole laekunud vihjeid, mis viitaksid noormehe võimalikule asukohale.

Kristjan on 183 sentimeetrit pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on tumedad lühikesed juuksed ja ta kannab prille.

Lahkudes kandis Kristjan sinakas-rohelist ruudulise mustriga jopet, peas oli tal karvane kõrvakaitsmetega musta värvi talvemüts, millel ees soomekeelne kiri. Jalas kandis mees beeži värvi vabaaja jalatseid.

Kui kellelgi on infot Kristjani asukoha kohta, siis palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles