Tuukrid leidsid 22-aastase Kristjani surnukeha

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud 22aastase noormehe otsingud Kamariku karjääris.
Kadunud 22aastase noormehe otsingud Kamariku karjääris. Foto: Kaspar Pokk/Kanal2

Täna kella 9.30 paiku leidsid tuukrid Rakke valla Kamariku karjäärist Kristjani surnukeha.

Mehel väliseid vägivalla tundemärke või kuriteole viitavaid asjaolusid esiti ei tuvastatud. Täpse surma põhjuse selgitab ekspertiis.

22-aastane Kristjan lahkus oma elukohast Rakkes 30. oktoobri õhtul.

Eilsele otsingule olid kaasatud lisaks vabatahtlikele ka kopter ja piirivalvepaat, millega kontrolliti karjääri järvesid. Samuti oli otsingule kaasatud päästeameti lisaressurss, sealhulgas ATV, millega kontrolliti maastikku.

Sukeldumisklubi Maremark esindaja Alo Toom ütles, et neile tuli eilne suuroperatsioon üllatusena.

Politsei andis nimelt Kristjani kadumisest ka Maremarkile teada ja sukeldujad käisid juba pühapäeval karjääris.

«Enne seda tegime drooniga video, sest (põhi – toim.) on madal ja paistab läbi. Käisime ka mõnes kohas sukeldumas, kus kohalikud näitasid, et on sügavamad kohad, aga arvamusi oli nii palju, et meie jaoks oli lihtsam kogu ala ära kaardistada sonariga» rääkis Toom.

Niisiis oli kogu ala tegelikult kaardistatud, kuid vajas analüüsi.  Eile õhtul jõuti piltide analüüsimisega sinnani, et leiti surnukeha, mille tuukrid täna hommikul välja tõid.

Toom lisas, et üldjuhul infovahetus on politseiga olemas, kuid suuroperatsioon oli siiski üllatus. «Kui on õnne, siis on positiivne, aga meil oli kogu eeltöö ära tehtud, siis oleks võinud tegeleda mõtestatud tegevusega,» nentis Toom.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles