Politsei sai lisainfot kadunud Gunnari kohta, kuid palub jätkuvalt abi

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar turvavideol.
Gunnar turvavideol. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Ehkki Pärnumaalt Vändrast pärit 52-aastase Gunnari asukoht on seni teadmata, on politseile lisandunud infot, et meest nähti 28. oktoobri hommikul Vändra alevis Jakobsoni tänava ääres liikumas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee suunas.

Juhul kui keegi nägi meest kas hääletamas, märkas tema edasist liikumissuunda või koguni võttis auto peale ja toimetas teda edasi, siis palub politsei info jagamiseks ühendust võtta piirkonnapolitseinikuga telefonil 529 7002.

Senised otsingud ei ole tulemust andnud.

Gunnar lahkus 28. oktoobri hommikul kella 7.15 paiku oma peatuskohast Vändra alevis Vihtra teel. Lähedastel ei ole õnnestunud temaga kontakti saada ja politsei poole pöörduti, et tema asukoht kindlaks teha.   

Mees on umbes 165 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Ta on tumeda siilisoenguga ja kui teda viimati nähti, siis oli tal mõnepäevane habe. Viimaste andmete kohaselt on mehel seljas ruuduline paksem fliis ja jalas laigulised püksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles