Hiina take-away koduselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina take-away koduselt
Hiina take-away koduselt Foto: Jaan Heinmaa

4–6 inimesele
250 g munanuudleid
1 sl taimeõli
2 ribadeks lõigatud kanafileed
½ sidruni mahl segatud 2 sl oliiviõliga
4 rohelise sibula vart, 1sentimeetristeks jupikesteks hakitud
3sentimeetrine jupp kooritud ja peeneks hakitud või riivitud ingverit
1 karp idusid
2 tikukesteks lõigatud keskmist porgandit
1,5 dl külmutatud või konservmaisi
Soovi korral peotäis külmutatud suhkruherneid

Kastmeks:
2 sl sojakastet
2 sl austrikastet
2 sl magushaput tšillikastet

Sega kastmeained ja aseta ootele. Sega kanaribad sidruni ja õliga ning jäta marineerima. Keeda munanuudlid pakendil oleva juhise järgi, nõruta sõelal ja jahuta külma veel all. See takistab nuudlitel edasi pehmeneda.
Vala õli pannile ja kuumuta, prae kana u 8 minutit, kuni see on küps. Lisa roheline sibul, ingver, idud, porgandid, mais ja soovi korral herned. Kuumuta kõik läbi ja lisa lõpuks nuudlid ja kaste. Sega roog läbi ja serveeri kuumalt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles