Markkuse vanemad on ahastuses: ta on hea poiss, palun aidake!

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on näha Markkust L. Koidula tänava turvakaamera vaateväljas.
Fotol on näha Markkust L. Koidula tänava turvakaamera vaateväljas. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Oktoobris Võrus kadunuks jäänud 17-aastase Markkuse vanemad paluvad oma poja leidmiseks abi sotsiaalmeediast, eeskätt paluvad nad Markkusega tema kadumise ööl ühel peol viibinud noorte vanematel tõsiselt oma lastega rääkida.

«23. oktoobri öösel jäi Võru linnas kadunuks meie 17-aastane poeg Markkus Ansberg. Enne kadumist oli ta Koreli tänaval tuttavate juures peol, kus lisaks temale oli 11 noort. Palume südamest, armsad peol olnud noorte vanemad, palun rääkige oma lastega, mis tol öösel toimus,» kirjutasid Markkuse isa Marek ja ema Marika täna õhtupoolikul oma Facebooki kontodel.

«Proovige panna end meie olukorda, kus me oleme otsinud oma poega juba rohkem kui nädala, lootnud igal hommikul, et ehk täna ... Seda tunnet, kui su kõige kallim on niiviisi kadunud, et temast pole märkigi, ei saa kirjeldada. Palun aidake meil välja selgitada, mis tol öösel juhtus. Palun andke meile teada, mida teie lapsed räägivad,» palusid nad ja märkisid, et Markkus on hea poiss.

«Tal pole olnud pahandusi, ta pole meile, oma vanematele, oma käitumise ega ettevõtmistega muret tekitanud. Markkus on spordipoiss, mängib jalgpalli. Ta pole iial kodust ära jooksnud. Palun aidake meil oma poeg leida! Kõige väiksemgi infokild võib aidata meid Markkusele lähemale - palun andke meile märku, kui te midagigi teate!» lisasid Markkuse vanemad.

Politsei jätkab ööl vastu 24. oktoobrit kadunuks jäänud 17-aastase Markkuse otsingutega. Viimased turvakaamera salvestused näitavad, et noormees liikus Võrus enne kadumist justkui sihitult ringi ja tundus olevat segaduses.

Loe lähemalt:

Politsei jätkab info kogumist eesmärgiga leida veel täiendavaid tunnistajaid, kes võinuks näha Markkust linnast välja liikumas. Samuti kontrollitakse võimalust, et keegi võis noormehele pakkuda sõiduks küüti. Seni pole alust arvata, et Markkus oleks kadunud kuriteo tagajärjel.

Loe veel:

Kõigil, kel on infot Markkuse võimalikust liikumissuunast pärast 24. oktoobrit kell 1.09, kui noormees möödus L. Koidula tänaval maja nr 16a-st, või omavad muud infot, mis aitaks selgitada tema kadumise asjaolusid, palutakse sellest teatada Võru politseile telefonil 786 8248 või e-maili aadressil talis.thal@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles