Klassikaline Manhattan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikaline Manhattan
Klassikaline Manhattan Foto: Jaan Heinmaa


4 tl magusat vermutit
¾ dl viskit (leebemamekilist)
sörtsuke bitterit
1 siirupikirss, 1 kena apelsinikoorespiraal
Sega kõik vedelad komponendid paari jääkuubikuga.
 

Aseta kirss kokteiliklaasi ja vala drink peale. Hõõru klaasiserva apelsinikoore lõigatud servaga ning keera koor kenasti klaasile kaunistuseks.
Võid kirsi ja bitteri asemel kasutada ka laimikooreriba. Kuumuta seda kergelt leegil enne kokteili sisse heitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles