Tsahkna külastab Kreekas pagulaslaagrit

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna Foto: Sander Ilvest

Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna sõidab täna visiidile Kreekasse, mille käigus kohtub Kreeka sise- ja sotsiaalministriga ning külastab Samose saarel asuvat pagulaslaagrit.

Minister Tsahkna kohtub Ateenas Kreeka siseminister Panagiotis Kouroumplisega, sotsiaalminister Giorgos Katrougalosega ja ÜRO pagulaste ülemvoliniku ameti (UNHCR) Kreeka esindaja Alessandra Morelliga, et rääkida pagulastega seotud teemadel, teatas sotsiaalministeerium.

«On oluline käia kohapeal ning oma silmaga näha, milline olukord põgenikelaagrites on. Teiseks on tähtis kohtuda meie meeskonnaga, kes kohapeal tööd teevad. Selle vahetu info pealt on meil võimalik valmistuda põgenike vastuvõtmiseks,» ütles minister Tsahkna.

Tsahkna külastab ka Elaionase pagulaste majutuskeskust ja Samose saarel asuvat pagulaslaagrit ning kohtub Kreekas Frontexi missioonil osalevate Eesti ametnike ning Samose linnapea Michalis Angelopoulosega.

Minister Tsahkna viibib Kreekas 8.-11. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles