Välisminister sõidab Gruusiasse visiidile

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand
Marina Kaljurand Foto: Sander Ilvest

Välisminister Marina Kaljurand viibib täna ja homme visiidil Gruusias, kus ta kohtub sealse presidendi Giorgi Margvelašvili, parlamendi spiikri David Usupašvili, välisminister Giorgi Kvirikašvili ning kaitseminister Tinatin Hidašeliga.

Välisminister osaleb ka E-riigi Akadeemia juhtimisel ja Euroopa Komisjoni rahastusel läbi viidava mestimisprojekti «Gruusia e-valitsemise tugevdamine - II faas» avaüritusel, teatas välisministeeirum.

Samuti annab välisminister Kaljurand avaliku loengu Gruusia ülikoolis (Ilia State University) ning külastab Euroopa Liidu tsiviilmissiooni (EUMM – European Union Monitoring Mission to Georgia).

Homme osaleb välisminister Kaljurand kõrgetasemelisel rahvusvahelisel soolise võrdõiguslikkuse konverentsil. Gruusia välisministeeriumi, Euroopa Liidu ja ÜRO koostöös korraldatud ürituse avavad Gruusia peaminister Irakli Garibašvili, Euroopa Liidu kõrge esindaja Federica Mogherini ning ÜRO Arenguprogrammi (UNDP) Euroopa ja SRÜ regiooni direktor Cihan Sultanoğlu.

Välisminister Kaljurand on konverentsi üks peakõnelejaid, tema sõnavõtt keskendub naiste võimestamisele läbi info- ja kommunikatsioonitehnoloogia arengu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles