Olga Ivanova Keskerakonna esimeheks ei kandideeri ja toetab Savisaart

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Keskerakonna juhi kohale esitatud riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Olga Ivanova ei kavatse sellele kohale kandideerida ning toetab Edgar Savisaart, vahendas rahvusringhäälingu uudisteportaal.

«Kui ma veel eile ütlesin, et mul on vaja mõelda, siis täna hommikul näeb minu selge otsus välja nii: ma ei esita oma kandidatuuri Keskerakonna esimehe kohale. Toetan täielikult Edgar Savisaart tema püüdes jääda partei liidri kohale. Oma kandidatuuri esitamises ei näe ma mingit mõtet ja mul ei ole ka selliseid ambitsioone,» ütles Ivanova telekanali ETV+ otsesaates «Kohv+».

Üleeile esitas Keskerakonna liige Pärnumaalt Imre Sams erakonna esimehe kohale neli uut kandidaati: Olga Ivanova, Mailis Repsi, Jüri Ratase ja Jaanus Karilaiu.

Jaanus Karilaid teatas täna Postimehele antud intervjuus, et ta otsustas kandideerida Keskerakonna esimeheks.

Seni oli Keskerakonna esimehe kohale kaks kandidaati - Kadri Simson ja Edgar Savisaar. Kandidaate saab registreerida 16. novembrini.

Keskerakonna kongress toimub 29. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles