Peaministri juures alustab tööd ekspertidest koosnev majandusarengu töögrupp

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaministri juures alustab tööd ekspertidest koosnev majandusarengu töögrupp.
Peaministri juures alustab tööd ekspertidest koosnev majandusarengu töögrupp. Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Peaminister Taavi Rõivase kutsel alustab täna tööd erinevates majandusvaldkonna ekspertidest koosnev töögrupp, kelle esmaseks ülesandeks on sõnastada võimalused majanduskasvu kiirendamiseks.

«Kuigi võrreldes mitmete naaberriikidega läheb Eestil hästi, peab meil olema ambitsiooni enamaks,» ütles peaminister Taavi Rõivas ja lisas, et töögrupi kokku kutsumise peamine eesmärk on leida üles juurprobleemid, mis hoiavad majanduskasvu tagasi.

«Olulisemaid neist tuleks kindlasti analüüsida ning siinkohal näen töögrupi rolli lähteülesande püstitajana ning analüüside kvaliteedikontrollina.»

Orienteeruvalt järgmiseks sügiseks on eesmärk tutvustada töögrupi ettepanekuid Eesti majanduse konkurentsivõime tõstmiseks, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

«Kui tahame inimeste heaolult jõuda Põhjamaade tasemele, peame ausalt vaatama otsa kitsaskohtadele, mida annaks parandada ja kaasame selleks Eesti parimaid eksperte,» ütles Rõivas.

Töögrupi liikmed on Erkki Raasuke, Ardo Hansson, Ruth Oltjer, Margit Härma, Taavi Veskimägi, Urmas Varblane, Seth Lackmann, Rain Rannu, Maris Lauri, Väino Kaldoja. Samuti osalevad töögrupis Riigikantselei strateegiabüroo ja peaministri nõunikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles