ERRis kärbitakse: Neeme Raud tuleb Moskvast ära

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neeme Raud arvamusfestivalil.
Neeme Raud arvamusfestivalil. Foto: Peeter Langovits

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) Moskva korrespondent Neeme Raud naaseb Tallinnasse, kus ta hakkab uudisteankruks, Moskvasse jääb ERRil esialgu vaid üks inimene.

«Aktuaalne kaamera» kirjutas oma sotsiaalmeedia lehel, et uudisteankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele. «Monika asemele tuleb praeguste plaanide järgi meie Moskva korrespondent Neeme Raud, kes tegi ka suvel «AK» ankru tööd ning pälvis vaatajatelt väga positiivse vastuvõtu,» seisab postituses. Ühtlasi loodetakse Rauda näha ka «Välisilma» saatejuhina.

Moskvas jätkab «Aktuaalne kaamera» tuleval aastal esialgu vaid Anton Aleksejeviga, sest olümpiamängude ja jalgpalli EMi lisakuludest tulenev ERRi sisene eelarvekärbe puudutab ka uudistetoimetust.

«Kui meie eelarvelised võimalused peaks 2017. aastal paranema, siis mõistagi saadame Antonile ka teise inimese appi, sest teha üksi nii eesti- kui ka venekeelseid tele- ja raadiouudiseid ning olla ka ise operaator-monteerija-autojuht on ühe inimese jaoks väga suur koormus,» selgitatakse postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles