Ilves arutles ELi endise digivoliniku Neelie Kroesiga digituru tuleviku üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: Mihkel Maripuu

President Toomas Hendrik Ilves osales täna Helsingis infotehnoloogia ja idufirmade teemalisel konverentsil Slush, millel ta arutles Euroopa Komisjoni endise digivoliniku Neelie Kroesiga Euroopa ühtse digituru tuleviku üle.

Ilvese ja Kroesi arutelu otseülekanne toimus kell 10.40-11.00.

Kaheksandat korda toimuvast rahvusvahelisest konverentsist Slush võtavad osa eksperdid, ettevõtjad ja huvilised üle maailma. Konverentsi eesmärgiks on viia kokku idufirmade loojad ja rahvusvahelised investorid ning ettevõtete juhid. Tänavu külastab Slushi korraldajate sõnul 15 000 inimest, sealhulgas 1600 idufirmade esindajat ja 800 investorit.

Ilves kohtub oma visiidi käigus ka Soome riigipea Sauli Niinistöga, kellega ta räägib Eesti-Soome IT-koostööst. Arutlusele tuleb ka Euroopa riike puudutav rändekriis ja laiemalt Euroopa ees seisvad julgeolekualased väljakutsed, teatas presidendi kantselei.

Riigipea jõuab Eestisse tagasi täna õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles