Armukadedushoos elukaaslast pussitanud mees mõisteti vangi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katri Karing

Viru maakohus mõistis neljaks aastaks vangi Dmitri Rinki, kes süüdistuse järgi pussitas armukadedushoos oma elukaaslast, tekitades talle eluohtlikke vigastusi.

Lisaks eluohtliku tervisekahjustuse tekitamisele karistati Rinki ka korduvas vallasvara ebaseaduslikus omastamises. Rinkilt mõisteti välja tsiviilhagi, sundraha ja kriminaalmenetluse kulud.

Süüdistuse kohaselt pussitas alkoholijoobes Rink 14. detsembril 2009. aastal tüli käigus kööginoaga kõhu piirkonda oma elukaaslast, tekitades talle raske tervisekahjustuse.

Lisaks süüdistatakse Rinki selles, et ta 14. juulil 2009. aastal võttis endale ühe alaealise jalgratta. Rink väitis jalgratta omanikule, et jalgratas on hoopis tema oma ning nõudis alaealiselt vastupidise tõestamiseks dokumenti. Kui alaealine koju müügidokumendi järgi läks, sõitis Rink rattaga minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles