Toobali tagasiastumise tegelik põhjus: poistele ligitikkumine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Elmo Riig / Sakala

«Kena keha.»

«Sry... see oli vbl liiga gay.»

«Tänapäeval pidi kõik  bi’d olema :D seega cool :D»

«Kunagi võiks koos viina juua :D»

«Mõtlesin, et teeks saunaka ja viskaks viina :D»

Need on Keskerakonna kõrge funktsionääri ja riigikogu liikme Priit Toobali laused hiljutises Facebooki eravestluses 16-aastasele gümnaasiumipoisile. Sarnaseid vestlusi on veel.

Kui Postimehe uuriv toimetus need täna pärastlõunal Priit Toobalile parlamendis avaldas, asus Toobal väitma, et see on rumalus. Tund aega hiljem võttis Postimehega ühendust Keskerakonna murelik pressiesindaja. Õhtul kell seitse teatas Priit Toobal, et astub parlamendiliikme kohalt tagasi seoses oodatava reedese riigikohtu otsusega tema kriminaalkaasuses ja sooviga kaitsta Riigikogu mainet.

«Võin kinnitada seda, et tema tagasiastumisest oli juttu juba nädala alguses seoses käimasoleva menetlusega riigikohtus,» ütles Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk «Aktuaalsele kaamerale».

Küsimusele, mis on Keskerakonna seisukoht antud küsimuses, vastas Pukk, et kõigepealt peavad nad ära ootama artikli ilmumise ja vaatama, millised on faktid seal.

Pukk ei osanud kommenteerida, kas artikli pealkiri vastab tõele. «Ma väga loodan, et see pealkiri ei vasta tõele.»

Mis tegelikult Toobali kiire ja ootamatu tagasiastumise põhjustas, loe homsest Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles