Toobal: Postimehe süüdistused ahistamises ja ligitikkumises on väljamõeldis!

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Jaanus Lensment

Täna riigikogu liikme kohalt tagasiastumisest teatanud keskerakondlane Priit Toobal ütles, et Postimehe homme ilmuvas artiklis esitatud väited on väljamõeldis ja nende eesmärk on taaskord kahjustada tema mainet.

Postimees avaldab Keskerakonna pressiteate vahendusel edastatud Priit Toobali pöördumise:

Homses Postimehes minu kohta avaldatava artikli eesmärk on taaskord kahjustada minu mainet. 

Nagu enamikele Eesti meestele, meeldib ka mulle vahel vabal ajal napsu võtta ja saunas käia, aga kindlasti ei ole ma teadlikult kutsunud ei sauna ega alkoholi tarvitama kedagi alaealist ega teeks midagi sellist mitte kunagi. Ma ei ole kellelegi ligi tikkunud ega kedagi ahistanud.

Ma ei tea Postimehe artikli kogu sisu, aga hetkel jääb mulje, et tegemist on mingit moodi provokatsiooniga, mille eesmärk on kahjustada minu mainet. Lükkan need süüdistused ümber. Kindlasti on vale seostada minu tagasi astumise otsust selle Postimehe artikliga. 

Rõhutan, et langetasin lõpliku otsuse riigikogust enne riigikohtu otsust ära minna juba palju varem ning täpselt nendel põhjustel, mis oma tänases avalduses välja tõin. Selleks, et kaitsta riigikogu mainet. Otsuse tagasiastumise kohta langetasin sellel nädalavahetusel. Postimees pingutab kõvasti üle, arvates, et ma astun tagasi mingi nende väljamõeldud loo pärast. Kui vaja, siis pöördun nende valeväidete ümber lükkamise nõudmisega kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles