Toobali asemel riigikokku saanud Anneli Ott toetab Simsoni kandidatuuri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Sander Ilvest

Riigikogust lahkunud keskerakondlase Priit Toobali asendusliige Anneli Ott soovib Keskerakonna uue esimehena näha praegust aseesimeest Kadri Simsonit ja teda pani nii otsustama praegune kampaania tegemise viis.

«Ma austan Edgar Savisaart ja pean väga lugu sellest tööst, mis ta teinud on, kuid minu otsust Simsonit toetada on mõjutanud kõige enam viis, kuidas praegust valimiskampaaniat tehakse,» ütles Ott neljapäeval BNSile. «Valimiskampaania tegemise viis on kahel kandidaadil erinev, kuid lugupidamine iga valija suhtes võiks olla mõlemal ühesugune. Kahjuks on see praegu teisiti.»

Oti sõnul ei saa Simsonile süüks panna vähest tuntust, mida vastaspool paraku teeb. «Ei saa ju öelda, et Kadril on sama tuntuse tase kui inimesel, kes on enda elutöö sellesse pannud. Need pole võrreldavad suurused ja seda süüks panna pole õige,» lisas ta.

Ott juhib Keskerakonna Võrumaa piirkonda, mis otsustas novembri lõpus peetaval kongressil toetada parteijuhina Savisaart.

Toobali lahkumisega kaotas Savisaar riigikogu fraktsioonis ühe toetaja. Pildil Mailis Reps, Anneli Ott ja Kadri Simson. Foto: keskfraktsioon
Toobali lahkumisega kaotas Savisaar riigikogu fraktsioonis ühe toetaja. Pildil Mailis Reps, Anneli Ott ja Kadri Simson. Foto: keskfraktsioon Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles