Kohus: õdede peksja ei tohi alkoholi tarvitada

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohus karistas suvel õdesid peksnud meest tingimisi vangistamisega ja keelas tal katseajal alkoholi tarvitada. 

Eile õhtupoolikul oli Kuressaare kohtumajas süüpingis Aivar Pors, keda süüdistati selles, et ta suvel vägivallatses Leisi vallas Murika külas, kirjutab Saarte Hääl. 

Mees ründas seal oma õde ja lõi teda korduvalt jalaga. 12 päeva hiljem tungis ta samas talus kallale teisele õele, lüües tedagi jalaga ja tirides juustest. Ka õetütrele virutas Aivar jalaga vastu reit. Seejärel ähvardas ta õde noaga, lubades ta tappa. Kui õde ennast suvemajja lukustas, tungis Pors majja ja lõi õde veel kord.

Prokurör nõudis Aivar Porsile liitkaristuseks kuuekuulist vangistust tingimuslikult 18-kuulise katseajaga. Katseajal ei tohi mees alkoholi tarvitada. Süüdistatav nõustus karistusega, kahetses tehtut ja lubas, et midagi taolist enam ei juhtu.

Menetluskuludena tuleb tal tasuda 585 eurot sunniraha ja 100 eurot kaitsjatasu. Sunniraha osas palus Pors võimalust tasuda see aasta jooksul ositi. Kaitsjatasu lubas ta kohe ära maksta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles