Priimägi: IRL on tohletunud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Imagoloog Linnar Priimägi ütles TV3 saates «Kolmeraudne», et emotsionaalselt vaadates on Isamaa ja Res Publica Liit tohletanud.

Sellega nõustus ka teine saatekülaline Juku-Kalle Raid, kes ütles, et iseenesest on see kurb lugu, sest ideed võivad ju olla, aga väljatoomisoskus on puudulik. «Nad peaksid mingi tõsise koosoleku tegema.»

«On täitsa normaalne, kui erakonnal, mida ei juhi autokraatia ja kus igaüks toimetab oma nurgas oma saega, kipub nii olema, et väga karmi rusikaseisukohta ei teki,» ütles Raid.

Sotside prillidega poisil on prillid katki

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna uuest juhist Sven Mikserist rääkides ütles Raid, et Mikser jõudis juba täiega puusse panna. «Prillidega poiss ütles, et tema teeb Savisaarega hea meelega koostööd ja et astmeline tulumaks on vaja läbi viia. Prillidega poiss pani täiega puusse ja ma arvan, et tal on prillid katki.»

Priimäe sõnul on küsimus pigem maksusüsteemis ja selles kuidas riik saab uue vääringu tingimustes funktsioneerima hakata ja kas meil on väga kiiresti võimalik selles olukorras muutusi teha, sest ilma muutusteta ei paraneks miski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles