Savisaar Toobali ja Laasi otsusest: see asi pole veel lõppenud

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Eero Vabamägi

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare hinnangul oli Toobali ja Laasi kaasus poliitiliselt kallutatud ning ta usub, et süüasjale pole riigikohtu otsusega punkti pandud, sest Savisaare sõnul on varemgi Eesti kõrgeima kohtuastme otsuseid Euroopas ümber vaadatud.

Savisaar on veendunud, et Priit Toobali ja Lauri Laasi tulevik ei ole selle riigikohtu otsusega otsustatud. «Jah, see oli poliitiline menetlus ja seda tulebki nii võtta,» kinnitas Savisaar ERR-i raadiouudistele, vahendas ERR.

Keskerakonna esimehe sõnul on varemgi Eestis kõige kõrgemal kohtutasemel vastu võetud kohtuotsuseid, mis on hiljem ümbervaadatud, näiteks erastamisagentuuri juhi Jaan (Jaak - toim) Liiviku kohtuasi, meenutas ta.

«Loodan siiralt, et kunagi mõistetakse need mehed (Toobal ja Laasi - toim) õigeks,» sõnas Savisaar, kes toonitas, et see asi pole veel lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles