Piltuudis: Eesti esindajad Euroopa liberaalide kongressil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esindajad Euroopa liberaalide kongressil
Eesti esindajad Euroopa liberaalide kongressil Foto: Priit Toobali Facebook

Eestit esindavad ALDE kongressil Keskerakonna poolt Ester Tuiksoo, Priit Toobal, Tallinna linnavolikogu liige ja erakonna välissekretär Daisy Järva, ALDE fraktsiooni nõunik Euroopa Parlamendis Kätlin Joala ja Ronald Ross.

Endine põllumajandusminister ja riigikogu liige Ester Tuiksoo lahkus riigikogust aastal 2014, kui jäi kohtu otsusega süüdi pistise võtmises. 

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal teatas 18. novembri õhtul, et astub oma süüasjas reedel langetatava riigikohtu otsuse eel riigikogu liikme kohalt tagasi.

Riigikohtu kriminaalkolleegium leidis, et Priit Toobal ja Lauri Laasi on süüdi Ivor Onksioni eraviisilisele jälitustegevusele kihutamises, samuti panid Toobal ja Keskerakond toime ametialase võltsimise. Samas sõnumisaladuse rikkumisele kihutamises mõistis Riigikohus Priit Toobali ja Lauri Laasi õigeks.

Täna kella poole kolme ajal selgub Budapestis toimuval kongressil, kas Siim Kallasest saab Euroopa liberaalide uus liider.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles