Kuumuta õli pannil tulikuumaks ja prae kanapalu portsukaupa 4–5 minutit, kuni need on küpsed. Hoia liha fooliumi all soojas. Vala õli pannilt. Sega maisitärklis ja 4 sl vett ühtlaseks pastaks. Kalla pannile sidrunimahl ja ülejäänud vesi. Lisa šerri ja suhkur ning kuumuta kaste keema. Kui suhkur on lahustunud, pane juurde maisitärklisepasta. Keeda (ise pannitäit segades) umbes 3 minutit, kuni saad selge paksema kastme. Tõsta kanapalad serveerimisalusele ja vala kastmega üle. Puista peale rohelist sibulat ja soovi korral India pähkleid. Juurde maitseb riis.
Mesine ja vokitud Hiina kapsas
u 450 g pea õhukeselt viilutatud Hiina kapsast
1 sl maapähkliõli
3 sentimeetrine jupp värsket ingverit riivituna
2 purustatud rammusat küüslauguküünt
1 punane tšillikaun (seemned eemaldatud, õhukeselt viilutatud)
1 sl (kuiva) šerrit
5 sl heledat sojakastet
1 sl vedelat mett
1,5 dl apelsinimahla
1 sl seesamiseemneõli
2 sl röstitud seesamiseemneid
Prae (vokk)pannil kuumas õlis küüslauku, ingverit ja tšillit 30 sekundit. Lisa kapsas, šerri, soja, mesi ning mahl. Madalda kuumust ja hoia 5 minutit tulel. Nirista lisaks seesamiseemneõli ja puista peale seemned. Serveeri kanaga.