Kaasliiklejad võtsid purjus kaubikujuhi teelt maha

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Kaasliiklejad pidasid eile päeval Tallinna-Narva maanteel kinni alkoholijoobes kaubikujuhi, kes tekitas liiklusohtlikke olukordi.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et eile kella 13.30 ajal sai politsei teate Tallinna-Narva maanteel kahtlase sõidustiiliga autost.

«Politsei sündmuskohale jõudmise ajaks olid väga tähelepanelikud ja tublid inimesed juhi tee blokeerinud ja saanud ta autost kätte. Ta viidi haiglasse kontrolli, kus talle tehti ekspertiis, et tuvastada joobe suurus,» selgitas Uldrich ning lisas, et mees polnud joobe tõttu suuteline ise alkomeetrisse puhuma. Hiljem viidi mees kainenema. 

Politsei on sama meest ka varasemalt purjuspäi roolist tabanud, viimati kaks kuud tagasi. «Siis põhjustas ta avarii, kus õnneks keegi viga ei saanud, tekkis aga varaline kahju,» ütles pressiesindaja. 

«Meie tänusõnad tähelepanelikele inimestele! See koostöö, mis nad seal tegid, oli suurepärane,» tänas Uldrich kaassõitjaid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles