Norras tapeti Eesti kodanik, süüdistus on esitatud mitmele leedukale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra politsei. Foto on illustreeriv.
Norra politsei. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Norras vahistati mitu Leedu kodanikku, keda kahtlustatakse Eesti kodanikule raskete kehavigastuste tekitamises, mille tagajärjel mees suri.

Pühapäeva õhtul teatati politseile kaklusest Norras Hurdalis, sealse suusakeskuse vahetus läheduses. Sündmuspaigal oli näha nii politsei- kui kiirabiautosid kui ka helikopterit, kirjutab Norra väljaanne Romerikes Blad.

Kella 2 ajal öösel ütles politsei esindaja väljaandele, et ohver suri vahetult pärast kiirabi ja politseinike kohalejõudmist. Ohver oli neljakümnedates eluaastates Eesti kodanikust mees, kes suri raskete kehavigastuste tagajärjel.

Politsei esindaja sõnul on kõik kinnipeetud Leedu kodanikud, kuid palju neid on, ei soostunud ta täpsustama. Samuti ei avaldanud ta, kas kasutati ka relvi.

Eesti välisministeeriumi pressiesindaja ütles Postimehele, et Eesti saatkonda Oslos ei ole seni ametlikult intsidendist teavitatud. «Saatkond saab pakkuda lähedastele nõu ja abi juhtumiga seoses olevate küsimuste lahendamiseks,» lausus ta ja lisas, et juhtumi asjaolude väljaselgitamisega tegeleb Norra politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles