Põhja prefektuuri tippjuhid asusid Twitteri kaudu teavet jagama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriminaalbüroo juhi twiidid.
Kriminaalbüroo juhi twiidid. Foto: Ekraanitõmmis

Põhja prefektuuri neli tippjuhti on juba viimane kuu aega kogunud Twitteris endale jälgijaid, et operatiivselt edastada politseisõnumeid ja oma päevakajalisi mõtteid oma töövaldkonnast.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul postitavad Twitteris sõnumeid Põhja prefekt Kristjan Jaani ning prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder, kriminaalbüroo juht Urmet Tambre ning piirivalvebüroo juht Ivo Utsar.

«Asja mõte on selles, et politsei saaks operatiivselt infot jagada, et oleks veel üks kanal, mille kaugu inimesteni jõuda ja muuhulgas mõjutada ka nende hoiakuid,» rääkis Uldrich.

Politsei tipp-juhid postitavad nii operatiivsõnumeid kui ma mõtteid oma töövaldkondadest. Kristjan Jaanil on juba üle 100 jälgija. Tulevikus peab prefektuur võimalikuks, et postitusi hakkavad tegema ka jaoskondade juhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles