Raplamaal tapeti kaks inimest, kahtlustatavana peeti kinni 51-aastane mees

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

24. novembril tapeti Raplamaal Juuru alevikus kaks inimest, politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.

24. novembri õhtul kell 18.02 sai politsei teate Raplamaal Juuru alevikus Tallinna maanteel asuva maja korteris olevast võimalikust vägivalla ohvrist, teatas Lääne ringkonnaprokuratuur.

Sündmuskohale siirdunud politseipatrull leidis korterist aga kahe mehe surnukehad. Kiirabi tuvastas 57- ja 58-aastase mehe (täpsustus - politsei teatas hommikul, et teine hukkunu oli 58-aastane, mitte 72, nagu algses teates kirjas oli) surma.

Politsei pidas sündmuskoha vahetus läheduses mõrvas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.

Hukkunud olid kohalikud. Kahtlustatavana kinni peetud mees viibis Juurus ohvrite läheduses elaval isikul külas. 

Esialgse info kohaselt olid kahtlustatav ja hukkunud omavahel tuttavad ning neil oli olnud varasem konflikt.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust mõrva käsitleva paragrahvi alusel, eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur. Kohtus süüdimõistmise korral karistatakse teo toimepanijat kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.

Rapla politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Jaan Aasa sõnul on tegemist väikese kogukonna turvatunnet tugevalt häiriva teoga. «Õnneks on teo toimepanemises kahtlustatav kinni peetud ja ümbruskonna inimesed võivad end rahulikult tunda,» lausus Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles