Juuru topeltmõrvas kahtlustatav jäeti vahi alla

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Pärnu maakohus rahuldas täna prokuröri taotluse Juurus kahe mehe tapmises kahtlustatava vahistamiseks.

24. novembril kell 18.02 sai politsei teate Raplamaal Juuru alevikus Tallinna maanteel asuva maja korteris olevast võimalikust vägivalla ohvrist. Sündmuskohale siirdunud politseipatrull leidis korterist 57-aastase ja 58-aastase mehe lõike- ja torkehaavadega surnukehad.

Politsei pidas sündmuskoha vahetus läheduses mõrvas kahtlustatavana kinni 51-aastase varem korduvalt varguste ja liikluseeskirjade rikkumise eest kriminaalkorras karistatud mehe.

Esialgse info kohaselt olid kahtlustatav ja hukkunud omavahel tuttavad ning neil oli olnud varasem konflikt. Praegustel andmetel tarvitas kahtlustatav samal päeval vähemalt ühe kannatanuga koos alkoholi.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks käib kriminaalmenetlus mõrva käsitleva paragrahvi alusel, uurimist viib läbi Lääne prefektuur ja juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kohtus süüdimõistmisel on mõrva eest karistuseks ette nähtud kaheksa- kuni kahekümneaastane või eluaegne vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles