Lapsele otsa sõitnud veokijuht oli kaine

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünlad ja lilled sündmuskohas mälestamaks traagiliselt hukkunud 13-aastast poissi.
Küünlad ja lilled sündmuskohas mälestamaks traagiliselt hukkunud 13-aastast poissi. Foto: Martin Ilustrumm

Põhja rongkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas kinnitas, et kolmapäeva hommikul Tallinnas Vabaduse puiesteel 13-aastasele poisile otsa sõitnud veokijuht oli kaine.

Kallas märkis, et 53-aastane mees on varem paaril korral väärteo korras kergemate rikkumiste eest karistatud, kriminaalkorras aga mitte. «Kindlasti ei ole ta mingi liiklushuligaan,» märkis prokuratuuri pressiesindaja mehe tausta kohta.

Seda, mida on veokijuht politseile selgitusi andes öelnud, politsei ega prokuratuur ei avalda, kuna ütluste meedias kajastamine võib mõjutada tunnistajaid.

Kolmapäeva hommikul juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse puiestee ja Valdeku tänava ristmikul, kus 53-aastane mees sõitis ülekäigurajal otsa jalakäijale, 13-aasasele poisile, kes hukkus sündmuskohal. Esialgsetel andmetel põles mõlemale fooris roheline tuli, veok sooritas parempööret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles