Aigari kogemus – vabanesin mõne päevaga kõhu ümber olevast “päästerõngast”!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Selle meetodiga võtsin kokku alla 8 kilo. Sportides oleksin ma sellise tulemuse saavutanud kõige varem 7 kuu pärast!” räägib Aigar Volskis (34). Loe intervjuud Aigariga, et saada teada, kuidas tal see õnnestus! Samuti võid ainult täna saada salenemisspetsialisti nõustamise tasuta!

Vajuta siia – Stockholmhealth.com – ning võta kaalus tervislikult!

– Räägi,  kuidas sa otsustasid hakata salenema?

– Mul oli tekkinud „päästerõngas” – umbes 10 liigset kilo. Ma ei olnud varem proovinud saleneda, sest tundus, et ainus reaalne variant „päästerõngast” vabanemiseks on spordisaal. Aga sportides oleks tulnud tulemust oodata kaua. Siis kuulsin kolleegilt, et ta oli avastanud väga hea meetodi, millega ta sai end kiiresti vormi. Otsustasin proovida!

– Mida sa siis tegid, et end vormi saada?

– Täitsin Stockholmi meetodi veebisaidil testi. Tulemused näitasid, et ma võin oma liigsetest kilodest vabaneda spetsiaalse toitumiskavaga, mis aktiveerib ainevahetuse ja aitab kiiremini rasvu põletada. Mulle pakuti üheks nädalaks isikliku salenemiskava koostamist. Garantiiga, et ma kas võtan kaalus alla või saan raha tagasi. Selline variant meeldis mulle ja seepärast tellisin nende toitumiskava.

– Kuidas õnnestus kava järgida?

– Hakkasin kava järgima selle kättesaamisele järgnenud päeval. Mul oli kõike kerge kõike, ei olnud mingeid probleeme. Kõik oli loogiliselt kokku pandud ja nii läbi mõeldud, et ei oleks iga päev liigset jamamist. Kahe päeva pärast olid esimesed tulemused käes – kaalusin ennast ja olin kaotanud 2 kilo. Kõige parem on see, et põhiline pole mitte nälgimine, vaid õigete toitude söömine. See panigi ainevahetuse muutuma ja kaalu vähenema. Need toidud võivad olla igaühel hoopis erinevad. Selle meetodiga võtsin kokku alla 8 kilo. Sportides oleksin ma sellise tulemuse saavutanud kõige varem 7 kuu pärast!

– Mida sa soovitaksid teistele, kes veel kahtlevad, kas osta toitumiskava?

– Ütlen väga lihtsalt – seda meetodit peab kindlasti proovima igaüks, kes soovib end vormi saada. Alusta Stockholmi keskuse veebisaidil testi täitmisest ning juba nädal hiljem näed, et tulemused on käes!

Vajuta siia – Stockholmhealth.com – ning võta kaalus tervislikult!

Copy
Tagasi üles