Erki Savisaar ei usu, et uue esimehe puhul Keskerakond lagunema hakkab

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Savisaare sõnul tahab ta eelseisvatel valimistel Keskerakonna juhatusse pääseda.
Erki Savisaare sõnul tahab ta eelseisvatel valimistel Keskerakonna juhatusse pääseda. Foto: Liis Treimann

Juhul kui Edgar Savisaar valitakse ülehomme toimuval Keskerakonna kongressil erakonna esimeheks tagasi, poleks tema tervislik seisund sellel ametikohal jätkamisel takistuseks, ütles tema poeg, Keskerakonna fraktsiooni liige Erki Savisaar. Ta lisas, et kui Edgar Savisaart ka ei valita, siis vaevalt et Keskerakond lagunema hakkab.

Erki Savisaar ütles «Ringvaatele» antud intervjuus, et tema isa teeb iga päev trenni ning viimasel kümnel aastal pole ta nii heas vormis olnud kui täna, vahendas ERRi uudisteportaal.

Küsimusele, mis juhtub, kui Edgar Savisaar ei osutu tagasi valituks, vastas saatekülaline, et Keskerakond jätkab ühtsena. «Kindlasti muudab natuke poliitilist maastikku, aga midagi drastilist vaevalt et juhtub,» märkis ta.

Erinevalt Edgar Savisaare tulisest poolehoidjast Heimar Lengist, ei usu Erki Savisaar, et Keskerakond hakkaks uue juhi korral lagunema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles