Rõivas kohtub Tsahkna ja Ossinovskiga teisipäeval

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Jevgeni Ossinovski.
Taavi Rõivas ja Jevgeni Ossinovski. Foto: Tairo Lutter

Reformierakonna esimees, peaminister Taavi Rõivas kohtub koalitsioonierakondade esimeestega teisipäeval, et arutada Sotsiaaldemokraatliku Erakonna vastuseisu tõttu takerdunud Euroopa Kontrollikoja liikme nimetamist.

Valitsuse meedianõunik Helin Vaher ütles Postimehele, et nädalavahetusel rääkis Rõivas nii Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Jevgeni Ossinovski kui ka Isamaa ja Res Publica Liidu juhi Margus Tsahknaga. Täna osaleb Rõivas Brüsselis Euroopa Liidu ja Türgi tippkohtumisel, kust suundub õhtul edasi kliimakonverentsile Pariisi. Rõivas naaseb Eestisse esmaspäeva õhtul.

Vaheri sõnul kutsus Rõivas koalitsioonierakondade esimehed enda juurde teisipäevaks, et Euroopa Kontrollikoja liikme nimetamisest rääkida. Samas leiab ta Vaheri sõnul, et teisipäevaga see arutelu ei lõpe ja selguse saamiseks on vaja rohkem aega.

Ossinovski ütles laupäeval Postimehele, et koalitsioonierakonnad peavad hakkama otsima Euroopa kontrollikoja liikme kohale uut kandidaati, sest reedel kandidaadiks esitatud Juhan Parts seda ametikohta ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles