Simson: olen pettunud, kuid austan kongressi otsust

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimehe valimisel partei senisele juhile 55 häälega alla jäänud Kadri Simson ütles, et on napist kaotusest pettunud, kuid kavatseb siiski Keskerakonna poliitika eest seismist jätkata.

«Tulemus oli napp, kuid ma austan kongressi otsust. Nagu ma ütlesin enda täna peetud kõnes – Keskerakond peab jätkama ühtsena ning ma teen kõik selleks, et Keskerakonna programmi edaspidi ellu viia,» ütles Simson fraktsiooni pressiesindaja teatel.

Ta kinnitas, et jätkab tööd riigikogu Keskerakonna fraktsioonis ja kõikides Eesti piirkondades. «Ma jään endiselt avatuks kõikidele erakonnakaaslastele. Tänan teid kõiki toetuse eest,» ütles ta.

Simsoni sõnul sai tema meeskonna programm täna väga tugeva mandaadi. «Jätkame Eesti Keskerakonnas ning usun, et suudan meid endiselt juhtida tulevikku. Hetkel pean siis seda tööd lihtsalt jätkama fraktsioonis. Aitäh kõikidele toetajatele ja õnnitlused Edgar Savisaarele,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles