Kohtla-Järvel hukkus tulekahjus inimene

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohtla-Järvel põles täna maja, millest leiti kustutustööde käigus hukkunu. Veel üks majas olnud inimene toimetati pärast meedikute ülevaatust kainenema.  

Täna kell 11.01 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohtla-Järvel Kaevuri tänaval. Esimestena kohale saabunud Jõhvi ja Kohtla-Järve päästekomando päästjad leidsid eest ühekordse hoone, mis põles leegiga, teatas Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Sündmuskohale saadeti ka Ida päästekeskuse Jõhvi operatiivkorrapidaja, Kiviõli ja Sillamäe päästekomando päästjad, Mäetaguse vabatahtlikud päästjad, politsei ja kiirabi. 

Päästjad aitasid majast välja alkoholijoobe tunnustega 65-aastase meesterahva, kes toimetati kainenema. Päästjad said tulekahjule piiri kell 11.49, tulekahju kustutati kella 13.10ks. Majast leiti hukkunud mees, kelle isikut tuvastatakse.

«See tulekahju toimus vanas laohoones, mis oli kohandatud elamiseks. Elektrit selles ei olnud. Hukkunud mees leiti magamisasemelt. Esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse hooletusest lahtise tulega ümberkäimisel. Välistada ei saa ka hooletut suitsetamist,» ütles Ida päästekeskuse menetlusbüroo juhataja Urmas Grüning pressiteate vahendusel.  

Tulekahju täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus.

Sel aastal on Eestis tulekahjudes hukkunud 43 inimest, neist 7 Ida-Virumaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles