Kas lahkumineku põhjused võivad olla isiklikud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Postimees.ee lugejate seas korraldati küsitlus teemal, mis põhjusel võis Kaia Kanepi otsustada lõpetada koostöö Pablo Giacopelliga. Inimesed arvasid ülekaalukalt, et põhjused olid isiklikku laadi.


Isiklikke põhjuseid võib olla erinevaid. Näiteks võivad lähedased muretseda, kui naissportlane oma treeneriga mööda maailma eri paigus võistlemas käib. Pikk koosveedetud aeg võib tekitada igasuguseid kahtluseid, kas äkki treeneri-hoolealuse suhe on muutunud millekski enamaks. Kui isegi sellised arvamused on alusetud, võivad armukadedad lähedased mõjutada sportlast asjadele teise pilguga vaatama.


Postimehe ülejäänud pakutud variantidele – treeningute halb kvaliteet, tüdimus ja rahalised raskused – jäi toetus alla viie protsendi. Neist esimest oleks raske uskuda, kuna just Giacopelli juhendamisel tõusis Kanepi karjääri kõrgeimale edetabelikohale. Ka tüdimus teineteisest tundub üsna ebatõenäoline, kuna tandem polnud koos isegi mitte aasta aega töötanud. Rahateemadel võib spekuleerida küll. Sel aastal on eestlanna edukate esinemistega kühveldanud kokku üle 350 000 dollari auhinnaraha. See paneb mõtlema, et äkki soovis treener senisest rohkem palka saada, mis aga hoolealusele ei sobinud.


Üks variant on veel – põhjus võib peituda hoopis milleski muus. Kuid, mis see muu võiks olla...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles