Pommirobot kontrollis lastehaigla juures kahtlast objekti

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pommirühm uurib kahtlast pakki lastehaigla läheduses
Pommirühm uurib kahtlast pakki lastehaigla läheduses Foto: Lugeja foto

Tallinnas Mustamäel suleti laupäeva õhtul liiklus lastehaigla juures Retke teel, kuna prügikastist avastati kahtlane ese. Eset saadeti kontrollima pommirobot, mis tuvastas, et ese on ohutu.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja Annika Koppeli sõnul leiti kilekotist traadist loomapuur.

Koppel märkis, et pärast Pariisi sündmusi on sagenenud väljakutsed kahtlaste pakkide tuvastamiseks - nendest teatatakse 4-5 korda nädalas. Iga kord saadetakse eset tuvastama pommirobot.

Pressiesindaja märkis, et hiljuti näiteks tuli väljakutse Endla tänavale ühte kauplusesse, kuhu oli Prantsusmaalt saabunud veider saadetis. Pommirühm lõhkeainet pakist ei leinud.

Laupäeva õhtul kella 19.15 ajal avastas juhuslik möödakäija Tallinnas lastehaigla lähedal prügikastist musta kilesse pakitud kahtlase eseme. Kohale läksid olukorda kontrollima Päästeameti pommirühm ja Nõmme päästjad, liiklus Retke teel suleti. Pommi ei leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles