Tormis viga saanud Tallinki laev väljub õhtul Stockholmi

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul vööriradari antenni purunemise tõttu viga saanud Tallinki laeva Victoria I tormikahjustuste parandused said klassiühingu heakskiidu, laev väljub täna õhtul taas Tallinnast Stockholmi.

Reisilaeva Victoria I tormikahjustatud kahe illuminaatori parandustöö keevitatud terasplaatidega sai klassiühingu Bureau Veritase ametliku heakskiidu ning laev sai loa täna taas graafiku alusel kell 18 Tallinnast Stockholmi väljuda.

Ühtlasi on likvideeritud veekahjustused laeva põrandatele ning täielikult eemaldatud õnnetuse põhjustanud vööriradari antenn, teatas Tallink.

Tallink eemaldas sarnase vööriradari antenni ka Victoria I sõsarlaevalt Romantika, mis väljus eile õhtul Tallinnast juba ilma selleta. Kuna üldine radarisüsteem on võimeline vööriradari funktsioonid üle võtma, ei mõjuta vööriradari eemaldamine laevade navigatsioonivõimekust.

Ettevõtte kõik laevad sõidavad pühapäeval tavapärase sõidugraafiku alusel, seoses tuulise ilmaga võib ette tulla hilinemisi. Juhul kui sõidugraafikutes peaks ette tulema suuremaid muudatusi, võetakse neile reisidele piletid ostnud reisijatega otse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles