Kohus võttis Lasnamäe kurikamehe vahi alla

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne
Politsei. Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Harju maakohus võttis kuueks kuuks vahi alla 39-aastase Igori, keda kahtlustatakse 63-aastase naise ja naisele appi tulnud mehe kurikaga ründamises. Naine sai rünnakus raskemaid, mees kergemaid vigastusi.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ütles, et meest on küll varem ühel korral kriminaalkorras karistatud, kuid mitte isikuvastaste kuritegude eest. Praegu teadaolevalt on tegu ühe episoodiga ehk rohkem pole see mees politsei teada inimesi rünnanud.

Igorile on esitatud kahtlustus tapmiskatses.

Kahtlustuse kohaselt ründas Igor 24. novembri õhtul kell 19 Tallinnas Lasnamäel Liikuri tänaval kurikataolise esemega 63-aastast naist, kellelt soovis kotti röövida. Mees lõi naist korduvalt kurikaga ja pärast naise kukkumist haaras tema koti.

Naisele läks appi juhtumit pealt näinud juhuslik möödakäija, kuid Igor ründas kurikaga ka teda. Tekkinud rüseluse käigus õnnestus noormehel kurikas enda kätte saada, mispeale kurjategija põgenes.

Mõlemad kannatanud viidi haiglasse; kergemaid vigastusi saanud noormees lasti pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles