Metsast surnult leitud vastsündinu ema ei ole senini leitud

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu surnukeha leiti 27. septembril.
Vastsündinu surnukeha leiti 27. septembril. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politseil ei ole tänaseni ühtegi niidiotsa, mis aitaks leida septembri lõpus Võrumaa metsast surnult leitud vastsündinu ema.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja kinnitusel ei ole ema siiani tuvastatud. Oktoobri algul rääkis Lõuna prefektuuri esindaja, et politsei abipalve ei ole toonud ühtegi vihjet, mis aitaks ema leida.

27. septembril leiti Võrumaal Võru vallas metsast imikueas poisslapse surnukeha. Politsei palus kohe ka inimeste kaasabi, et tuvastada lapse ema, kelle tervis võis sünnitusjärgselt olla ohus.

Juhtumi uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest. Kohtuarstlik ekspertiis tuvastas, et Võru metsast leitud vastsündinul ei tuvastatud vägivalla tundemärke.

Kõigil, kellel on infot, mis aitaks selgitada surmajuhtumi asjaolusid ning tuvastada lapse ema, kelle tervis võib olla ohus, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles