Lääne-Virumaal kadunuks jäänud 19-aastane Kert leiti surnuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Kert leiti surnuna.
19-aastane Kert leiti surnuna. Foto: Ida prefektuur

4. detsembril oma elukohast Lääne-Virumaal Tamsalu vallas lahkunud 19-aastane Kert leiti täna surnuna.

9. detsembri õhtul sai politsei teate, et 4. detsembril lahkus oma elukohast Sääse alevikust Tamsalu vallas 19-aastane Kert, kes pole seni koju naasnud. Lähedastel ei õnnestunud noormehega kontakti saada ja tema asukoht oli teadmata. Kerdi telefon oli välja lülitatud.

Täna kella 11.30 paiku saatis Ida prefektuur meediale teate, milles palus inimestel, kes on Kerti näinud või omavad muud infot tema võimalikust asukohast, sellest politseile teada anda.

Täna hiljem leiti noormees paraku surnuna. Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles Postimehele, et hetkel ei ole politseil alust arvata, et tema surma põhjustas kuritegu.

Viimane nädal on seoses teadmata kadunutega toonud mitu kurba uudist. Samuti 4. detsembri õhtul kadunuks jäänud 14-aastane Darja leiti mõni päev tagasi, kolmapäeval metsatukast surnuna. Uudis Narvas Rahu tänava piirkonnas kadunuks jäänud lapse surnukeha leidmisest vapustas kogu Eestit. Tüdruku täpne surmapõhjus pole veel teada. Loe lähemalt: Surnuna leitud lapse puhul tapmist ei kahtlustata

Möödunud reedel, 4. detsembril avastas kohalik elanik Põltsamaa vallas Annikvere külas vanast kaalukojast juba mõnda aega teadmata kadunud olnud Kaarel Arbi vägivallamärkideta surnukeha. Mehe surma põhjuse selgitab välja ekspertiis. Esmaspäeval avalikuks tulnud uudist saab lähemalt lugeda siit: Pikalt kadunud olnud Kaarel Arb leiti surnuna

Kolm inimest jäid kadunuks 4. detsembril

Täna õhtupoolikul saatis politsei teate, et otsitakse Ida-Virumaal 4. detsembril oma elukohast Sillamäel lahkunud 36-aastast Pavelit.

Tähelepanuväärne on, et Ida- ja Lääne-Virumaal jäi 4. detsembril kadunuks kolm inimest, kellest kaks on tänaseks leitud surnuna. Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik kinnitas aga, et nende juhtumite vahel on seos välistatud.

Sel nädalal saatis politsei teate ka Valgamaal Karula vallas kadunuks jäänud 52-aastase Heino kohta. Meest nähti viimati 5. detsembri hommikul Lüllemäe külas kodu juures, kust ta lahkus teadmata suunas ega ole seni koju naasnud. Politsei otsib Valgamaal kadunuks jäänud Heinot

Copy
Tagasi üles