Koolitüdruk Darja surma põhjus on endiselt selguseta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillekorv 14-aastase Darja surnukeha leidmiskohal Narvas.
Lillekorv 14-aastase Darja surnukeha leidmiskohal Narvas. Foto: Liis Treimann

Möödunud nädalal Narvas terviserajalt surnuna leitud koolitüdruku Darja hukkumise põhjus on endiselt selguseta.

Viru ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Margus Gross tõdes, et praeguseks ei ole kohtueksperdid veel tuvastanud, mis põhjusel tüdruk suri. «Anname ekspertiiside järeldustest teada nii pea kui võimalik. Paralleelselt uurime, mis asjaoludel tüdruk sinna metsatukka sattus ning kas kedagi on alust mõnes kuriteos kahtlustada. Kontrollime kõikvõimalikke uurimisversioone, et välja selgitada, mis täpselt juhtus,» ütles Gross.

9. detsembril kella 13 ajal teatati politseile, et Narvas Pähklimäe terviseraja lähistelt leiti tütarlapse surnukeha. Politsei tegi kindlaks, et tegemist on reedel, 4. detsembril kadunuks jäänud 14-aastase tüdrukuga. Teadaolevalt nähti 14-aastast tüdrukut viimati 4. detsembri õhtul, kui ta oli Narvas noorte koosviibimisel ja pidi suunduma Rahu tänavale. Sinna tüdruk aga ei jõudnud. Tüdruku kadumisest teatati politseile laupäeva õhtul. Politsei asus neiu asukohta kindlaks tegema, küsitles tema lähedasi ning otsisid ka vabatahtlikud.

Tüdruku surnukeha leidmise järel teatas politsei, et esialgsetel andmetel ei viita miski vägivallale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles