Riigikogu sügisistungjärgu suurim puuduja oli Kross

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross
Eerik-Niiles Kross Foto: Peeter Langovits

Riigikogu neljapäeval lõppenud sügisistungjärgu suurim puuduja oli Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Eerik-Niiles Kross, kes puudus istungitest 18 korral - kokku oli neid sügise jooksul 44.

Teisel kohal oli puudumiste arvult Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Kalle Palling, kes ei osalenud 16 riigikogu istungil ning kolmandal 15 puudumisega Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni kuuluv riigikogu aseesimees Helir-Valdor Seeder, selgub riigikogu statistikast.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsiooni kuuluv Marianne Mikko ja Keskerakonna fraktsiooni liige Vladimir Velman puudusid võrdselt 14, Keskerakonna fraktsiooni kuuluv Martin Repinski ja SDE fraktsiooni liige Mark Soosaar võrdselt 13, Reformierakonna fraktsiooni liikmed Keit Pentus-Rosimannus ja Imre Sooäär, samuti IRLi fraktsiooni kuuluv riigikaitsekomisjoni esimees Marko Mihkelson võrdselt 12 ning Reformierakonna fraktsiooni liige Anne Sulling 10 istungilt.

Ülejäänud riigikogu liikmed puudusid vähem kui kümnelt istungilt.

Kõigil 44 istungil osales 15 riigikogu liiget, ühelt istungilt puudus kümme ja kahelt istungilt samuti kümme saadikut.

Puudumiste hulka arvestatakse riigikogu liikme välislähetused ja teised ametiülesanded, haiguspäevad ja kõikidel muudel põhjustel puudumine.

Riigikogu sügisistungjärk algas 14. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles