Kahes tagant otsasõidus sai viga kolm inimest

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi
Kiirabi Foto: Elmo Riig / Sakala

Narvas ja Tallinnas juhtus eile kaks sarnast liiklusõnnetust, kus autojuht ei pannud õigel ajal tähele eessõitvat autot ja sõitis tagant sellele otsa. Viga sai avariides kolm inimest. 

Esimene liiklusõnnetus juhtus kella 16 paiku Narvas Vahtra-Rahu tänavate ristmikul. Sõiduautot Honda Civic juhtinud 21-aastane Maksim sõitis otsa ees seisma jäänud sõiduautole Volkswagen Vento, mida juhtis 32-aastane Dmitri. Politsei teatel ei olnud Maksim valinud õiget sõidukiirust ega hoidnud ees sõitva sõiduki suhtes piisavat pikivahet, mistõttu ei tulnud juhtimisega toime.

Volkswagenis viibinud kaasreisija, 53-aastane Nadežda ja Hondas viibinud kaasreisija, 21-aastane Deniss toimetati Narva haiglasse.

Kella 19.53 ajal toimus teine liiklusõnnetus Tallinnas Ehitajate tee ja Keskuse tänava ristmikul. Sõiduautot Audi A6 juhtinud 43-aastane Semjon ei pannud tähele ees peatunud sõiduautot Toyota Verso, mida juhtis 44-aastane Innar, ja sõitis sõidukile tagant otsa.

Toyotas kaasreisijana viibinud 14-aastane poiss toimetati Tallinna lastehaiglasse, kus tema vigastused on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles