Majandusministeerium saab uue asekantsleri

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandusministeerium.
Majandusministeerium. Foto: Liis Treimann

Hoolimata ligi 18 kandidaadist konkurss kultuuriministeeriumi spordi asekantsleri leidmiseks luhtus, juba on välja kuulutatud uus. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumisse valiti aga asekantsler välja.

Tippjuhtide valikukomisjon pidi tunnistama kultuuriministeeriumi spordi asekantsleri ametikoha täitmiseks välja kuulutatud avaliku konkursi luhtunuks, sest kolmandasse vooru pääsenud kandidaat võttis oma avalduse esmaspäeval tagasi.

14. oktoobril välja kuulutatud konkursile laekus esialgu 18 avaldust, teise vooru pääses edasi viis ja kolmandasse üks kandidaat.

«Tänaseks on välja kuulutatud juba ka uus avalik konkurss spordi asekantsleri ametikohale. Dokumentide esitamise tähtaeg on 22. jaanuaril 2016. aastal,» ütles tippjuhtide kompetentsikeskuse konsultant Kati Valvik Postimehele.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumisse majandusarengu asekantsleri konkurss jõudis aga lõpule. 10. novembril välja kuulutatud konkursile oli kokku laekunud neli avaldust. Sel kolmapäeval intervjueeris tippjuhtide valikukomisjon kaht lõppvooru pääsenud kandidaati ning otsustas esitada neist ühe ettevõtlusministrile ametisse nimetamiseks.

Komisjoni esindaja kandidaadi nime veel ei avalikustanud, seda teeb ministeerium pärast seda, kui minister on uue asekantsleri ametisse nimetanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles