Tallink ootab tormis viga saanud parvlaeva Victoria I kahe akna tarnet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul vööriradari antenni purunemise tõttu viga saanud Tallinki laeva Victoria I tormikahjustuste parandused said klassiühingu heakskiidu, laev väljub täna õhtul taas Tallinnast Stockholmi.
Reede õhtul vööriradari antenni purunemise tõttu viga saanud Tallinki laeva Victoria I tormikahjustuste parandused said klassiühingu heakskiidu, laev väljub täna õhtul taas Tallinnast Stockholmi. Foto: Tallink

Tallink ootab endiselt detsembri alguses tormis viga saanud parvlaeva Victoria I kahe kuuenda teki akna tarnet.

Tallink Grupi pressiesindaja Luulea Lääne ütles BNSile, et kaks uut akent peaks saabuma lähiajal, kuid täpset aega ei osanud ta öelda. «Praegu on veel käigus seesama ajutine lahendus,» viitas Lääne peale õnnetust kahe aknaava ette keevitatud terasplaatidele.

4. detsembri õhtul Tallinnast Stockholmi teele asunud Tallinki parvlaeva Victoria I vööriradari antenn murdus tormis laevakere küljest lahti ja purustas kaks kuuenda teki vööriosas asuva konverentsikeskuse akent.

Purunenud akende ilmastikukindel sulgemine osutus keeruliseks ja seetõttu otsustas laeva kapten Tallinna sadamasse tagasi pöörduda, kuhu jõuti 5. detsembri varahommikuks.

Laeva merekindlust ja navigeerimisvõimekust vahejuhtum ei mõjutanud, kuid lisaks konverentsikeskusele sattus vett ka viienda teki koridoridesse ja kajutitesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles