Liikluslinnaku loojad said õpilastelt lapsesõbralikkuse tiitli

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitse Liidu noortekogu ja Eesti Õpilasesinduste Liidu eestvedamisel toimus riigikogus noortefoorum «101 last Toompeale».
Lastekaitse Liidu noortekogu ja Eesti Õpilasesinduste Liidu eestvedamisel toimus riigikogus noortefoorum «101 last Toompeale». Foto: Mihkel Maripuu

Kooliõpilased valisid täna riigikogu saalis toimunud noortefoorumil kõige lapsesõbralikuma ühiskonnategelase ja organisatsiooni, kelleks osutusid vastavalt liikluslinnaku loojad Aivo ja Maria Värton ning AS Sebe.

Aivo ja Maria Värton pälvisid tiitli noorte seas populaarse ning ainulaadse, Võrumaal Uhtjärve lähedal asuva liikluslinnaku loomise eest. Kandidaatide hulgas olid veel Leelo Tungal, Venno Loosaar ning Oliver Kasak.

Kõige lapsesõbralikuma organisatsiooni tiitli sai bussifirma Sebe. Kandidaatide hulgas olid ka Postimees, MTÜ Vanavanemate Ühing, Eesti Noorteühenduste Liit, Pärnu linna noortekogu ning MTÜ Kodukant.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles