Palutakse abi laevakaitsjate ja nende perede toetuseks

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Operatsioon «Päästerõngas»
Operatsioon «Päästerõngas» Foto: SOS

Käimas on operatsioon «Päästerõngas». Tegemist on heategevuskampaaniaga, mille eesmärk on koguda raha Indias hätta sattunud Eesti laevakaitsjate ja nende perede toetuseks.

Kampaania kodulehel SOS seisab, et majanduslikust küljest on Eesti laevakaitsjad üsna kehvas olukorras, sest ettevõte Advanfort Company, kelle heaks mehed töötasid, ei toeta enam oma Indias viibivaid töötajaid alates eelmise aasta suvest.

SOSi andmeil annab Eesti välisministeerium Indias viibivatele hätta sattunud eestlastele küll abi, ent laenu vormis, millest paraku ei piisa, mistõttu peavad lähedased iga kuu saatma meestele lisaraha. Praeguse seisuga on pea igal Eesti laevakaitsjal võlg ainuüksi ministeeriumi ees 4000-7000 euro ulatuses.

Seetõttu kutsub kampaania üles inimesi aitama Indias juba kolmandaid jõule vastuvõtvaid Eesti laevakaitsjaid ja nende peresid.

Ettevõtmisega on ühinenud Urve Palo, Artur Talvik, Juku-Kalle Raid, Taavi Teplenkov ja Kaia Kanepi.

Rekvisiidid:

MTÜ Mehed Indiast Koju

Pangakonto: EE931010220232977221

Pank: SEB PANK AS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles