Galerii: Terras autasustas Mikk Marranit teenetemärgiga kaitsealaste teenete eest

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras autasustas ametist lahkuvat kaitseministeeriumi kantslerit Mikk Marranit kaitseväe teenetemärgiga kaitsealaste teenete eest.

«Mikk Marrani puhul on tegemist tööka ja kogenud juhiga, kelle panus kaitseväe arengusse ja Eesti kaitsevõime tugevdamisse on olnud märkimisväärne,» ütles kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras teenetemärgi üleandmisel.

Järgmisel aastal teabeameti peadirektori ametikohale asuv Mikk Marran on kaitseministeeriumis töötanud 1999. aastast, juhtides aastatel 2003-2005 rahvusvahelise koostöö osakonda ning 2005-2006 NATO ja ESDP osakonda. Ajavahemikul 2006-2009 töötas Marran Brüsselis kaitsetalituse direktorina Eesti Vabariigi alalises esinduses NATO juures, 2010. aasta augustis sai temast kaitseministeeriumi kaitseinvesteeringute asekantsler. Kaitseministeeriumi kantsleri ametikohale asus Mikk Marran 1. jaanuaril 2011.

Alates 2016. aasta 1. jaanuarist asub Marran juhtima teabeametit, uueks kaitseministeeriumi kantsleriks saab senine kaitseplaneerimise asekantsler Jonatan Vseviov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles