Postimees sulgeb veebruarist anonüümse kommentaariumi (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kommentaarid
Kommentaarid Foto: Repro

Postimees sulgeb alates 1. veebruarist anonüümse kommentaariumi ja lubab lugusid kommenteerima vaid registreeritud kasutajad.

«Peame oluliseks, et Postimehe portaalis valitseks terve kommenteerimiskliima, et poleks anonüümset sõimu ja inimestele ei tehtaks haiget,» põhjendas muudatust Postimehe peatoimetaja Merit Kopli.

Tema sõnul on piinlik, kui Postimehe ajakirjanikke, kaasautoreid ja uudistetegelasi kommentaariumis solvatakse ning külvatakse viha ja laimu.

«Oleme oma kommentaariumi moderaatorite abil oluliselt puhastanud, aga sellest siiski ei piisa. Algaval aastal kavatseme ses osas järgmise jõulise sammu astuda, et Postimehes toimuvad debatid oleksid kvaliteetsed, et neid oleks hea lugeda ja neist oleks kasu,» ütles Kopli.

Ka Postimehe eilses, enam kui 10 000 vastusega päevaküsitluses leidis 61 protsenti vastanutest, et uudiseid peaks saama kommenteerida üksnes oma pärisnime alt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles