Vanglateenistus tabas uusaastaööl pikalt jooksus olnud vangi

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endiselt jooksus: Aleksandr Suhotski
Endiselt jooksus: Aleksandr Suhotski Foto: Justiitsministeerium

Pool tundi pärast uue aasta algust võttis vanglateenistus Ida-Virumaal kinni Eduard Mihhailovi, kes põgenes sügisel Tallinna vanglast koos teise kinnipeetavaga pärast seda, kui mehed olid lõhkunud akna ees olnud trellid.

Vahistatud Eduard Mihhailov põgenes koos Aleksandr Suhotskiga Tallinna vanglast 10. oktoobril. Narkokuriteo kahtlusega Suhotski on siiani jooksus, politsei ja vanglateenistus paluvad teatada kõigil, kel on infot mehe tabamiseks.

Aleksandr Suhotski on 36-aastane, tugeva kehaehitusega, 180 cm pikk ja hallide silmadega. Suhotskil on järgmised tätoveeringud: vasaku käe välisküljel suur kilbi kujutis koos kinnitusrihmadega, parema jala sääremarjal maski kujutis ning parema jala sääre siseküljel näoga kanepilehe kujutis. Kõhul paremal küljel on tal umbes viie sentimeetri pikkune arm.

Kõigil, kes teavad tema asukohta, palutakse viivitamatult teatada politseile lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 58 543 629.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles