Tallinki laeval autotekilt masinaruumi kukkunud mees sai vigastada

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sea Wind
Sea Wind Foto: Küllike Rooväli

Tallinki laeval Sea Wind kukkus täna hommikul mees autotekilt ligi viie meetri kõrguselt masinaruumi, päästjad aitasid mehe välja ning kiirabi toimetas ta haiglasse.

Häirekeskus sai kell 8.54 teate, et Tallinnas Lootsi tänavas D-terminalis kai ääres seisval laeval kukkus vanem mees autotekilt masinaruumi, ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja Postimehele.

Päästjad tõstsid vigastatud mehe nööri ja korvtõstuki abil masinaruumist üles ning kiirabi toimetas ta haiglasse. Päästekeskuse pressiesindaja sõnul mees teadvust ei kaotanud.

Tallinki teatel kukkus täna hommikul kell 8.50 laevas allhanke korras töid teinud ettevõtte töötaja umbes 4,8 meetri kõrguselt läbi abimasinaruumi hooldusluugi kolmandalt autotekilt esimesele tekile.

Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, praegu puudub Tallinkil täpsem info tema vigastuste kohta. Õnnetuse põhjuste selgitamisega tegeleb ilmselt tööinspektsioon, teatas Tallink.

Tallinkile kuuluv ro-pax-tüüp Sea Wind sõidab Eesti ja Soome vahelisel Tallinna-Vuosaari liinil. Laeval veetakse vaguneid, treilered ja sõiduautosid. Laev reisijaid peale ei võta.

Laev on ehitatud 1972. aastal Taanis Helsingöris Helsingørs Skipsværfti laevatehases ning kandis algselt nime Saga Wind. Tallinna-Vuosaari liinil sõidab laev mullu 8. jaanuarist.

Ro-pax-tüüpi laevad on mõeldud eelkõige sõidukite veoks. Seda tüüpi laevadel on enamasti mitu autotekki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles